Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Gabriel- (4507 niezalogowanych)
39 Postów
Nowicjusz
SWS napisał:
Gabriel napisał:
SWS napisał:...Pamieatma jak jeczales o prace do mojego kolegi, jak byles na jakims projekcie w okolicach Drammen,
...nie znales ani nazwy firmy ani jakich kolwiek danych.
Kolega tak samo jak kolezanka dal post na forum ze akurat jego szef potrzebuje do pracy.
Wiec sie nie osmieszaj

Była Jakaś firemka , która robiła Ekran przy E-18 w okolicy Lier , czy coś tam ...
Gostek miał sprawdzić coś u siejfa i zamilkł ... ze strachu nie podał nazwy firmy a ponoć potrzebowali na koparko-ładowarkę .

Widzisz prostaczku, ja wlasnie pracuje w tej Firmie, i kolega z ktorym rozmawiales przez telefon i blagales go o prace odrazu ci powiedzial ze zna cie z tego forum i zebys zapomnial o tej pracy. Czego sie mial wystraszyc pajacu ? Jaki kurwa admin ?

Jestes zalosny.

Sytuacja jest taka sama. Ktos dal wpis na forum ze jest potrzebny pracownik, podal nr telefonu i wszystko. A czy pozniej ktos bedzie sprawdzal ta firme czy nie to juz jego indywidualna sprawa. Ale ty teraz jestes madrzejszy niz wtedy, teraz bys pewnie sie nie zainteresowal takim wpisem, najpierw bys chcial przeprowadzic wlasne sledztwo, zeby wiedziec kto z kim, dlaczego i po co. Przeciez ty jestes najmundrzejszy. Malo tego, ty wtedy nie znajac ani firmy, ani jakichkolwiek innych danych deklarowales chec przeprowadzenia sie z Bodo do Drammen, ja pierdole, hiopkryzja ekstremalna.

Dodam jeszcze cwoku, ze nie jakas tam firemka tylko jeden z glownych graczy w tej branzy z najlepszym sprzetem, z zapleczem socjalnym, z wlasnym planem emerytalnym i z zarobkami powyzej jakiejkolwiek przecietnej. Wiec wal sie na cyce wioskowy przyglupie.

Kto by ci dal koparke do obslugi ? Obslugiwac to ty potrafisz pewnie lopate, ale to tez nie kazda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SWS napisał:...kolega z ktorym rozmawiales przez telefon i blagales go o prace odrazu ci powiedzial ze zna cie z tego forum i zebys zapomnial o tej pracy
...Malo tego, ty wtedy nie znajac ani firmy, ani jakichkolwiek innych danych deklarowales chec przeprowadzenia sie z Bodo do Drammen,.

Wtedy i tak byłem w Lier i mogłem tam być do DZISIAJ ,
jednak nie znalazłem pracy to oddałem pokój i tyle .
Dlatego nie widzę związku z tą dygresją .
---
Zwłaszcza iż całe Moje Budowlane Życie zawodowe , to "Wieczna Delegacja" .
---
Nikt Mi nic takiego nie powiedział ... co starasz się mi imputować ...!!! .
jedynie to , że szef się obawia iż nie Mam żadnego Doświadczenia na Koparko-ładowarkach i mogą być kłopoty !!! .
A praca Nagli i nie ma możliwości na Naukę ...
---
Nigdy nie sięgam Wyżej niż daję radę w pracy , zawsze Mówię prawdę jeżeli chodzi o Moje Umiejętności ...
DURNE I GŁUPKOWATE jest tłumaczenie się iż znając kogoś z netu , ma się Już z góry , wyrobione zdanie o Jego Umiejętnościach Zawodowych .
---
Podałem Prawdziwe Dane , a mogłem PRZECIEŻ Podać tylko imię Andrzej i nie Przyznawać się do tego , że jestem na MN ...
---
I tak tej Pracy Bym Nie miał , co już wyżej napisałem dlaczego ! Starasz się teraz na siłę dorobić głupią FABUŁĘ do rzeczywistości dotyczącej tego tematu ... !!!
---
Niemniej bywają takie zadufane jednostki , które potrafią ze strachu i zawiści ... oddać pracę Obcemu Norgowi niż swojemu ...
---
Tylko dlatego iż znają kogoś z Netu ...!
---
ECH
Poszukuję nadal pracę , ponieważ czas ucieka jak Rzeka ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
laotong1 napisał:
To jest poważne ogłoszenie i poważny pracodawca.
Przykro mi ze trafiliscie na nie uczciwych pracodawców wcześniej

POWAŻNY PRACODAWCA podaje pełną nazwę swojej firmy oraz numer organizacyjny ...!!!.
---
W Norge nie ma ochrony danych związanych z LEGALNYMI FIRMAMI .!!!.
---
Takie ogłoszenie jak twoje , powoduje podważenie wiarygodności już na SAMYM początku !.
---
W Norge KAŻDY PRACOWNIK zanim aplikuje o pracę , to sprawdza na oficjalnych stronach do tego przeznaczonych , CO DANA FIRMA SOBĄ REPREZENTUJE NA RYNKU !!!
---
Oczywiście pod pojęciem "Każdy Pracownik " rozumiem norwegów i innych , którzy mają chociaż skończone gimnazjum i potrafią posługiwać się komputerem oraz korzystać z legalnych zasobów internetu .

hipokryto do kwadratu, tam na gebe chciałeś pracować nie wiedząc nic, a tydzień temu coś wypisywał?!?!

no ile tych klas skończyłeś bo sam nie stosujesz się do swoich rewelacji, dwie czy trzy i to za pętko kaszanki i czapke gruszek pewnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SWS napisał:..Dodam jeszcze cwoku, ze nie jakas tam firemka tylko jeden z glownych graczy w tej branzy z najlepszym sprzetem,
SAM
Jezdeś tym ćwokiem ,
na dodatek z dużymi KOMPLEKSAMI ... Osobowymi !
---
NIE
JA
Nazwałem tak tego wykonawcę "FIRMĘ" tylko gość z którym rozmawiałem .
---
Spotkałem gościa, przy jakiejś okazji i od słowa do słowa doszło do rozmowy o pracy .
---
Powiedziałem gdzie pracuję i na jakiej zasadzie , A Onże budują ekran , zapytałem się czy nie potrzebują kierowcy lub na koparko-ładowarki , ponieważ projekt się kończy i będę Musiał wrócić na północ ...
A z miłą chęcią bym się Tu przeprowadził .
/CO W TYM JEST UJEMNEGO ...!!!? twoim zdaniem ??/
Odpowiedział że się spyta , bo firma mała i tylko PODWYKONAWCA !!! .
---
MNIE TO WISI

Co teraz Piszesz , Ponieważ to było a nie jest ... .
TO NIE JA KŁAMAŁEM Podałem wszystkie dane .
Tylko On , jak sam tu piszesz ...
JAKI miał w tym interes ,to tylko jego sprawa a nie Moja ...

---
---
ECH
Szukam pracy , ponieważ czas ucieka jak rzeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
Gabriel napisał:
SWS napisał:..Dodam jeszcze cwoku, ze nie jakas tam firemka tylko jeden z glownych graczy w tej branzy z najlepszym sprzetem,
SAM
Jezdeś tym ćwokiem ,
na dodatek z dużymi KOMPLEKSAMI ... Osobowymi !
---
NIE
JA
Nazwałem tak tego wykonawcę "FIRMĘ" tylko gość z którym rozmawiałem .
---
Spotkałem gościa, przy jakiejś okazji i od słowa do słowa doszło do rozmowy o pracy .
---
Powiedziałem gdzie pracuję i na jakiej zasadzie , A Onże budują ekran , zapytałem się czy nie potrzebują kierowcy lub na koparko-ładowarki , ponieważ projekt się kończy i będę Musiał wrócić na północ ...
A z miłą chęcią bym się Tu przeprowadził .
/CO W TYM JEST UJEMNEGO ...!!!? twoim zdaniem ??/
Odpowiedział że się spyta , bo firma mała i tylko PODWYKONAWCA !!! .
---
MNIE TO WISI

Co teraz Piszesz , Ponieważ to było a nie jest ... .
TO NIE JA KŁAMAŁEM Podałem wszystkie dane .
Tylko On , jak sam tu piszesz ...
JAKI miał w tym interes ,to tylko jego sprawa a nie Moja ...

---
---
ECH
Szukam pracy , ponieważ czas ucieka jak rzeka

Oj staruszku, dopada cie skleroza starcza. Wcale nie spotkales sie tylko zadzwoniles na numer podany w watku na forum, wyslales nawet wszystkie swoje dane aby mozna przedstawic je szefostwu i to wszystko w ciemno. Przypomnij sobie z kim rozmawiales przez telefon. I wcale nie chodzilo o jakies ekrany, mniejsza z tym. Kolega (NorgeMatrix) powiedzial ze zna cie z MN a ty mu ze 'wiesz w wirtualu jest inaczej a w realu inaczej'. Zenada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok